Η εταιρεία ΣΤΑΜΤΣΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ιδρύθηκε στις αρχές του ’60 στις Σέρρες και δραστηριοποιείται στο εμπόριο ξυλείας, καθώς και στο εμπόριο όλων των οικοδομικών υλικών.

Σε λογικές τιμές, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων ξύλου, ξυλεία και οικοδομικά υλικά και με γερανοφόρα οχήματα τα μεταφέρουμε σε όλη τη Μακεδονία.

Εδώ θα βρείτε επιλεγμένη ξυλεία από πεύκο, έλατο, δρυ, oregon pine, όπως επίσης και pitch pine, teak, τροπική ξυλεία για ταβάνια και επενδύσεις τοίχων, κατάλληλη για εσωτερικές και εξωτερικές κατασκευές.

Επίσης, θα βρείτε ξυλεία για εξώθυρες πόρτες, γκαράζ, κουφώματα, επικάλυψη τοιχοποιίας, καθώς και για κάθε ναυπηγική χρήση, ενώ εξέχουσα θέση κατέχει το κόντρα πλακέ που παράγεται από ξυλεία οκούμε ή σημύδα.

Παρέχουμε πριστή ξυλεία για στέγες και ξυλοκατασκευές σε όλη την γκάμα των προϊόντων, όπως τάβλες, σκουρέτα, καδρόνια, μαδέρια, αλλά και δοκάρια και κολόνες από ξυλεία ξηραντηρίου ευρωπαϊκού και Ελληνικού έλατου, επίσης πεύκου και ερυθρελάτης, σε όλες τις διαστάσεις της αγοράς.

Επίσης, ανάμεσα στα αναγκαία προϊόντα για την κατασκευή σας είναι τα εξαρτήματα στήριξης – φουρούσια.

Για την τροφοδοσία του λέβητα ή της σόμπας pellet, θα χρειαστείτε τα pellet, ένα καύσιμο αποτελούμενο από ξύλο, το οποίο έχει μεγάλη θερμιδική απόδοση ή τις μπρικέτες (μεγαλύτερης διάστασης) σε διάφορα σχήματα.